Advertisement

Πατερασ Γιακουμακη - Ξέσπασε ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη: Για το παιδί μου ... : Τρεις μήνες πέρασαν από το χαμό του βαγγέλη γιακουμάκη.

Πατερασ Γιακουμακη - Ξέσπασε ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη: Για το παιδί μου ... : Τρεις μήνες πέρασαν από το χαμό του βαγγέλη γιακουμάκη.. Ο ανδρέας γιακουμάκης παραχώρησε δηλώσεις, οι οποίες είχαν να κάνουν, με τον γιο του, βαγγέλη γιακουμάκη. «θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που στάθηκε στην οικογένειά μας. Τρεις μήνες πέρασαν από το χαμό του βαγγέλη γιακουμάκη. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην απουσία του βαγγέλη Ξέσπασε ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη:

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα λόγια που του είπε ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη μετά την πρόταση της εισαγγελέως για την αθώωση των κατηγορουμένων. (οικογένεια) άντρας που έχει γίνει γονιός, που έχει δηλαδή αποκτήσει ένα ή περισσότερα παιδιά. Αυτές είναι οι ποινές για τους οκτώ κρητικούς. Δεν έχασα ούτε κλειδιά, ούτε πρόβατο, έχασα το παιδί μου… ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της πέμπτης η πρώτη μέρα εκδίκασης των οκτώ εφέσεων για την υπόθεση του βαγγέλη. Ο πρώην διευθυντής της γαλακτοκομικής.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ...
ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ... from paidis.com
Αθωώθηκε ο πατέρας του γιακουμάκη! Για τον βαγγέλη μου δεν ντρέπομαι. Για το παιδί μου που πέθανε, ποιος νοιάστηκε; Οργισμένοι οι συγγενείς του αδικοχαμένου φοιτητή, μετά τις τελευταίες εξελίξεις… Ο πρώην διευθυντής ζήτησε να ανακληθεί η μήνυση, όμως ο πατέρας του άτυχου βαγγέλη γιακουμάκη δεν δέχτηκε και η διαδικασία εξελίχθηκε. Ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη δήλωσε πως δεν γνώριζε τίποτα για τα βασανιστήρια στο γιο του και συγκλόνισε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «εγώ έστειλα το παιδί μου να γίνει τυροκόμος και μου το. Απαντήσεις για το θάνατο του γιου του ζητά ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη, τέσσερα χρόνια μετά. Ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη εμφανώς φορτισμένος διέκοψε απευθυνόμενος προς τον καθηγητή και είπε:

Οι γονείς του βαγγέλη, η μητέρα και ο πατέρας του, ήταν οι πρώτοι μάρτυρες που εξετάστηκαν.

Ο πρώην διευθυντής της γαλακτοκομικής. «για εμένα η πρόταση του εισαγγελέα είναι μία δικαίωση για το παιδί μου. Ξεκίνησε η δίκη για το «bullying» που φέρεται να βίωνε ο αδικοχαμένος βαγγέλης, ράκος για άλλη μια. Ο πρώην διευθυντής της γαλακτοκομικής ρωτήθηκε από την έδρα εάν ζητάει συγνώμη για την υποβολή της μήνυσης και. Οργισμένοι οι συγγενείς του αδικοχαμένου φοιτητή, μετά τις τελευταίες εξελίξεις… Ξεχειλίζει η οργή και ο. Το ξέσπασμα του πατέρα του γιακουμάκη: Ο πατέρας του σάκη ρουβά σε θεατρική παράσταση. «θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που στάθηκε στην οικογένειά μας. Απαντήσεις για το θάνατο του γιου του ζητά ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη, τέσσερα χρόνια μετά. Τραγική φιγούρα είναι ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη, του φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στα γιάννενα τον μάρτιο του 2015. Ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη προχώρησε σε δηλώσεις. Ο ανδρέας γιακουμάκης παραχώρησε δηλώσεις, οι οποίες είχαν να κάνουν, με τον γιο του, βαγγέλη γιακουμάκη.

Ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη δήλωσε πως δεν γνώριζε τίποτα για τα βασανιστήρια στο γιο του και συγκλόνισε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «εγώ έστειλα το παιδί μου να γίνει τυροκόμος και μου το. Για το παιδί μου που πέθανε, ποιος νοιάστηκε; Ο ανδρέας γιακουμάκης παραχώρησε δηλώσεις, οι οποίες είχαν να κάνουν, με τον γιο του, βαγγέλη γιακουμάκη. Ξέσπασε ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη: «για τις ποινές βλέπω τα λέτε όλα με λεπτομέρειες.

ShowTime-cy: Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΛΥΝΕΙ ΤΗ ...
ShowTime-cy: Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΛΥΝΕΙ ΤΗ ... from 3.bp.blogspot.com
Για να φανούν οι αξίες ενός ανθρώπου έπρεπε να χαθεί», ανέφερε. Οι γονείς του βαγγέλη, η μητέρα και ο πατέρας του, ήταν οι πρώτοι μάρτυρες που εξετάστηκαν. Το ντεμπούτο του γιακουμάκη με την εθνική ελπίδων πραγματοποιήθηκε στις 30 μαρτίου του 2015 σε φιλικό αγώνα της ελλάδος κόντρα στην κροατία που διεξήχθη στο περιστέρι, μετά από κλήση του. Δεν έχασα ούτε κλειδιά, ούτε πρόβατο, έχασα το παιδί μου… ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της πέμπτης η πρώτη μέρα εκδίκασης των οκτώ εφέσεων για την υπόθεση του βαγγέλη. Ο πρώην διευθυντής της γαλακτοκομικής. Οργισμένοι οι συγγενείς του αδικοχαμένου φοιτητή, μετά τις τελευταίες εξελίξεις… Τραγική φιγούρα είναι ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη, του φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στα γιάννενα τον μάρτιο του 2015. Αθωώθηκε ο πατέρας του γιακουμάκη!

Ο πρώην διευθυντής της γαλακτοκομικής ρωτήθηκε από την έδρα εάν ζητάει συγνώμη για την υποβολή της μήνυσης και.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα λόγια που του είπε ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη μετά την πρόταση της εισαγγελέως για την αθώωση των κατηγορουμένων. Για το παιδί μου που πέθανε, ποιος νοιάστηκε; Τραγική φιγούρα είναι ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη, του φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στα γιάννενα τον μάρτιο του 2015. «για τις ποινές βλέπω τα λέτε όλα με λεπτομέρειες. (οικογένεια) άντρας που έχει γίνει γονιός, που έχει δηλαδή αποκτήσει ένα ή περισσότερα παιδιά. Για τον βαγγέλη μου δεν ντρέπομαι. Ο πρώην διευθυντής ζήτησε να ανακληθεί η μήνυση, όμως ο πατέρας του άτυχου βαγγέλη γιακουμάκη δεν δέχτηκε και η διαδικασία εξελίχθηκε. Κατέρρευσε η μητέρα του βαγγέλη! Δεν έχασα ούτε κλειδιά, ούτε πρόβατο, έχασα το παιδί μου… ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της πέμπτης η πρώτη μέρα εκδίκασης των οκτώ εφέσεων για την υπόθεση του βαγγέλη. Αθώος ο πατέρας του γιακουμάκη μετά τη μήνυση εις βάρος του από τον πρώην διευθυντή της γαλακτοκομικής σχολής. Δεύτερος μάρτυρας ο πατέρας του 20χρονου σπουδαστή ανδρέας γιακουμάκης ο οποίος προανακριτικά δεν είχε καταθέσει. Για να φανούν οι αξίες ενός ανθρώπου έπρεπε να χαθεί», ανέφερε. Ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη δήλωσε πως δεν γνώριζε τίποτα για τα βασανιστήρια στο γιο του και συγκλόνισε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «εγώ έστειλα το παιδί μου να γίνει τυροκόμος και μου το.

Το ξέσπασμα του πατέρα του γιακουμάκη: Ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη προχώρησε σε δηλώσεις. Ξέσπασε ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη: Τρεις μήνες πέρασαν από το χαμό του βαγγέλη γιακουμάκη. «για τις ποινές βλέπω τα λέτε όλα με λεπτομέρειες.

Στο εδώλιο θα καθίσει αύριο ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη
Στο εδώλιο θα καθίσει αύριο ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη from www.voria.gr
Το ξέσπασμα του πατέρα του γιακουμάκη: Ο πρώην διευθυντής της γαλακτοκομικής ρωτήθηκε από την έδρα εάν ζητάει συγνώμη για την υποβολή της μήνυσης και. Ο ανδρέας γιακουμάκης παραχώρησε δηλώσεις, οι οποίες είχαν να κάνουν, με τον γιο του, βαγγέλη γιακουμάκη. Πατέρας < αρχαία ελληνική πατήρ (αιτιατική: Γιακουμάκης υποστήριξε ότι πριν το θλιβερό γεγονός του. Τρεις μήνες πέρασαν από το χαμό του βαγγέλη γιακουμάκη.  στο εδώλιο του κατηγορούμενου ο πατέρας του γιακουμάκη. «θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που στάθηκε στην οικογένειά μας.

Ξεκίνησε η δίκη για το «bullying» που φέρεται να βίωνε ο αδικοχαμένος βαγγέλης, ράκος για άλλη μια.

Το ξέσπασμα του πατέρα του γιακουμάκη: Το ντεμπούτο του γιακουμάκη με την εθνική ελπίδων πραγματοποιήθηκε στις 30 μαρτίου του 2015 σε φιλικό αγώνα της ελλάδος κόντρα στην κροατία που διεξήχθη στο περιστέρι, μετά από κλήση του. Ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη μίλησε στον αντ1. Η κατάθεσή του δεν ολοκληρώθηκε λόγω της αδιαθεσίας που ένιωσε και η δίκη θα συνεχιστεί αύριο στις 09:00 το πρωί. Κατέρρευσε η μητέρα του βαγγέλη! Τραγική φιγούρα είναι ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη, του φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στα γιάννενα τον μάρτιο του 2015. Ο ανδρέας γιακουμάκης φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «ant1», όπου μίλησε για την υπόθεση του αδικοχαμένου γιου του. Οργισμένοι οι συγγενείς του αδικοχαμένου φοιτητή, μετά τις τελευταίες εξελίξεις… «θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που στάθηκε στην οικογένειά μας. Στο εδώλιο του κατηγορούμενου θα καθίσει ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη, ανδρέας, μετά από μήνυση του πρώην διευθυντή της γαλακτοκομικής σχολής ιωαννίνων. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα λόγια που του είπε ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη μετά την πρόταση της εισαγγελέως για την αθώωση των κατηγορουμένων. Απαντήσεις για το θάνατο του γιου του ζητά ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη, τέσσερα χρόνια μετά. Αθωώθηκε ο πατέρας του γιακουμάκη!

Δεν έχασα ούτε κλειδιά, ούτε πρόβατο, έχασα το παιδί μου… ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της πέμπτης η πρώτη μέρα εκδίκασης των οκτώ εφέσεων για την υπόθεση του βαγγέλη πατερασ. Το ντεμπούτο του γιακουμάκη με την εθνική ελπίδων πραγματοποιήθηκε στις 30 μαρτίου του 2015 σε φιλικό αγώνα της ελλάδος κόντρα στην κροατία που διεξήχθη στο περιστέρι, μετά από κλήση του.

Posting Komentar

0 Komentar