Advertisement

Χριστίνα Μπόμπα Εγκυοσ / Έκπληξη! Έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα | fthis.gr : Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για χριστινα μπομπα με φουσκωμένη κοιλίτσα η όμορφη χριστίνα μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα Εγκυοσ / Έκπληξη! Έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα | fthis.gr : Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για χριστινα μπομπα με φουσκωμένη κοιλίτσα η όμορφη χριστίνα μπόμπα.. Νέα ανάρτηση του σάκη τανιμανίδη με τη χριστίνα μπόμπα να είναι ακόμα στο νοσοκομείο. Στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της μπήκε η χριστίνα μπομπά η οποία ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τα. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης μετρούν αντίστροφα για την ημέρα που θα αλλάξει η ζωή τους, για την ημέρα δηλαδή που θα υποδεχτούν τα δίδυμα κοριτσάκια της. Η χριστίνα μπόμπα δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη αφού το άψογο κορμί της αναδεικνυόταν με το μπικίνι που επέλεξε. Η χριστίνα μπόμπα έχει μαζί της τον πιο αγαπημένο της άνθρωπο (φώτος).

«νομίζουν ότι είμαι ο παππούς της κόρης μου» (video+photo). Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης μετρούν αντίστροφα για την ημέρα που θα αλλάξει η ζωή τους, για την ημέρα δηλαδή που θα υποδεχτούν τα δίδυμα κοριτσάκια της. Πάρτο σοβαρά, δεν είναι αστείο #μένουμεσπίτι. Σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα μας παρουσιάζουν το βρεφικό δωμάτιο των διδύμων. Όπως φαίνεται η σύζυγος του σάκη τανιμανίδη.

Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει στο φακό της κουμπάρας της ...
Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει στο φακό της κουμπάρας της ... from freegossip.gr
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης καθώς σε λίγο καιρό θα. Η χριστίνα μπόμπα ακόμα στο νοσοκομείο. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης μετρούν αντίστροφα για την ημέρα που θα αλλάξει η ζωή τους, για την ημέρα δηλαδή που θα υποδεχτούν τα δίδυμα κοριτσάκια της. Όταν εμφανίζεται στην εκκλησία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της δε σταματάς. Με έναν ιδιαίτερο τρόπο μας δείχνει πόσο μεγάλωσε η κοιλιά της. Αυτό έκαναν γνωστό μέσω instagram ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα με μία τρυφερή φωτογραφία. Σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα μας παρουσιάζουν το βρεφικό δωμάτιο των διδύμων. Στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της μπήκε η χριστίνα μπομπά η οποία ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τα.

Είμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα μέτρα των επίσημων φορέων!

Νέα ανάρτηση του σάκη τανιμανίδη με τη χριστίνα μπόμπα να είναι ακόμα στο νοσοκομείο. Η χριστίνα μπόμπα ακόμα στο νοσοκομείο. «πόσα χέρια χωράνε σε μια κοιλιά». Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για χριστινα μπομπα με φουσκωμένη κοιλίτσα η όμορφη χριστίνα μπόμπα. Όταν εμφανίζεται στην εκκλησία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της δε σταματάς. Απαντά για τις φήμες περί εγκυμοσύνης. Μέσα από το συγκεκριμένο story, η χριστίνα μπόμπα έθεσε ένα ερώτημα στους followers της για τα κιλά που πήρε κατά την διάρκεια της κύησης της. Άκρως συγκινημένη η χριστίνα μπόμπα. Σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα μας παρουσιάζουν το βρεφικό δωμάτιο των διδύμων. Με ένα τρυφερό βίντεο η γυναίκα του σάκη τανιμανίδη συγκίνησε το instagram. Πάρτο σοβαρά, δεν είναι αστείο #μένουμεσπίτι. Φέτος θα βάλεις το eyeliner ανάποδα. Είμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα μέτρα των επίσημων φορέων!

Η χριστίνα μπόμπα βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως είναι λογικό ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της, τα κοριτσάκια της. Η χριστινα μπομπα φορεσε τα αγαπημενα sneakers των fashion girls. Φέτος θα βάλεις το eyeliner ανάποδα. Το 2015 ξεκίνησε τη σχέση του με την χριστίνα μπόμπα και παντρεύτηκαν την 1η σεπτεμβρίου 2018. Η χριστίνα μπόμπα δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη αφού το άψογο κορμί της αναδεικνυόταν με το μπικίνι που επέλεξε.

Paparazzi! Η εγκυμονούσα Χριστίνα Μπόμπα σε έξοδό της με ...
Paparazzi! Η εγκυμονούσα Χριστίνα Μπόμπα σε έξοδό της με ... from image.fthis.gr
Σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα μας παρουσιάζουν το βρεφικό δωμάτιο των διδύμων. Νέα ανάρτηση του σάκη τανιμανίδη με τη χριστίνα μπόμπα να είναι ακόμα στο νοσοκομείο. Η χριστίνα μπόμπα έχει μαζί της τον πιο αγαπημένο της άνθρωπο (φώτος). Η χριστίνα μπόμπα, έχει φυσικά φροντίσει να είναι όλα έτοιμα από το παιδικό δωμάτιο, μέχρι και την τσάντα μαιευτηρίου της. Η χριστίνα μπόμπα βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως είναι λογικό ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της, τα κοριτσάκια της. Είμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα μέτρα των επίσημων φορέων! Και ενώ η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης μετρούν αντίστροφα για να ζήσουν την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, η ζυγαριά έχει πάρει την. Λίγο πριν γεννήσει, δείτε τον ξέφρενο χορό της.

Η χριστίνα μπόμπα, έχει φυσικά φροντίσει να είναι όλα έτοιμα από το παιδικό δωμάτιο, μέχρι και την τσάντα μαιευτηρίου της.

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο μας δείχνει πόσο μεγάλωσε η κοιλιά της. Πάρτο σοβαρά, δεν είναι αστείο #μένουμεσπίτι. «πόσα χέρια χωράνε σε μια κοιλιά». Λίγο πριν γεννήσει, δείτε τον ξέφρενο χορό της. Η ατάκα του αλεξάνδρου που φούντωσε τις. Έγκυος η χριστίνα μπόμπα, η συγκινητική ανάρτηση στο instagram για τις δυσκολίες. Λίγο πριν γεννήσει, αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει! Η χριστίνα μπόμπα βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως είναι λογικό ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της, τα κοριτσάκια της. Η χριστινα μπομπα φορεσε τα αγαπημενα sneakers των fashion girls. Η πρώτη έξοδος μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης μετρούν αντίστροφα για την ημέρα που θα αλλάξει η ζωή τους, για την ημέρα δηλαδή που θα υποδεχτούν τα δίδυμα κοριτσάκια της. Η χριστίνα μπόμπα δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη αφού το άψογο κορμί της αναδεικνυόταν με το μπικίνι που επέλεξε. Σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα μας παρουσιάζουν το βρεφικό δωμάτιο των διδύμων.

Ξέφρενος χορός στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης. Η χριστίνα μπόμπα έχει μαζί της τον πιο αγαπημένο της άνθρωπο (φώτος). Έγκυος η χριστίνα μπόμπα, η συγκινητική ανάρτηση στο instagram για τις δυσκολίες. Ενώ λοιπόν καθ' όλη τη διάρκεια της κύησης της μοιράζεται συχνά. Η χριστίνα μπόμπα, έχει φυσικά φροντίσει να είναι όλα έτοιμα από το παιδικό δωμάτιο, μέχρι και την τσάντα μαιευτηρίου της.

Χριστίνα Μπόμπα Εγκυοσ : Xristina Mpompa Sakhs Tanimanidhs ...
Χριστίνα Μπόμπα Εγκυοσ : Xristina Mpompa Sakhs Tanimanidhs ... from cdn.pagenews.gr
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης καθώς σε λίγο καιρό θα. Μέσα από το συγκεκριμένο story, η χριστίνα μπόμπα έθεσε ένα ερώτημα στους followers της για τα κιλά που πήρε κατά την διάρκεια της κύησης της. Σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα μας παρουσιάζουν το βρεφικό δωμάτιο των διδύμων. «νομίζουν ότι είμαι ο παππούς της κόρης μου» (video+photo). Η χριστίνα μπόμπα δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη αφού το άψογο κορμί της αναδεικνυόταν με το μπικίνι που επέλεξε. Και ενώ η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης μετρούν αντίστροφα για να ζήσουν την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, η ζυγαριά έχει πάρει την. Ενώ ο σάκης τανιμανίδης την ίδια μέρα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία. Η χριστινα μπομπα φορεσε τα αγαπημενα sneakers των fashion girls.

Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της.

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο μας δείχνει πόσο μεγάλωσε η κοιλιά της. Αυτό έκαναν γνωστό μέσω instagram ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα με μία τρυφερή φωτογραφία. Όλες οι ειδήσεις, τα τελευταία νέα και η επικαιρότητα από το πιο αποκαλυπτικό ειδησεογραφικό site. Έγκυος η χριστίνα μπόμπα, η συγκινητική ανάρτηση στο instagram για τις δυσκολίες. Πάρτο σοβαρά, δεν είναι αστείο #μένουμεσπίτι. Η χριστίνα μπόμπα ακόμα στο νοσοκομείο. Η φωτογραφία από το νοσοκομείο και η αναφορά στο πρόβλημα υγείας. Το 2015 ξεκίνησε τη σχέση του με την χριστίνα μπόμπα και παντρεύτηκαν την 1η σεπτεμβρίου 2018. Πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι στιγμής στην εγκυμοσύνη. Λίγο πριν γεννήσει, αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει! Η πρώτη έξοδος μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο. Όπως φαίνεται η σύζυγος του σάκη τανιμανίδη. Σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα μας παρουσιάζουν το βρεφικό δωμάτιο των διδύμων.

Όπως φαίνεται η σύζυγος του σάκη τανιμανίδη χριστίνα μπόμπα. Νέα ανάρτηση του σάκη τανιμανίδη με τη χριστίνα μπόμπα να είναι ακόμα στο νοσοκομείο.

Posting Komentar

0 Komentar